Livsdesign4u - medlemsportal

Välkommen in i gemenskap och medvetet skapande


För dig som är intresserad av att utforska vem du är bortom dina begränsande föreställningar har jag skapat en samlingsplats med allt du kan behöva till hjälp. Det är personlig utveckling på på alla plan och långt bortom det mesta annat. 

En safe zone för utforskandet av vad du i sanningen är  – denna fusion av ande, kropp och själ.  Du har här tillgång till mig, alla mina kurser, en hemlig Facebookgrupp enbart för medlemmar, livesändningar med mig, webinar med gäster och mycket, mycket, mer. Allt tar du del av i din egen takt och när det passar dig. Hur kan det bli bättre än så?

Vår vision är att bidra till hållbarhet och lätthet.  Mitt bidrag är att inspirera, och hjälpa, dig bortom dina begränsande föreställningar. Min mission och drivkraft är att fler ska välja sig själva, våga stå sanna och göra sina röster hörda. Att inspirera människor till att skapa sina liv i medvetenhet och lätthet.

Du har här tillgång till mig, alla mina kurser, en hemlig Facebookgrupp enbart för medlemmar, livesändningar med mig, webinar med gäster och mycket, mycket, mer. Allt tar du del av när du kan och i din egen takt. Hur kan det bli bättre än så? 

För 178 kr/månaden får du;

🔆 Alla mina kurser – för mer info grund, såväl som fördjupning (bland annat storsäljaren, den transformerande kursen Omskapa ditt liv som bara den har kostat 1250 kr)
🔆 Tillgång till en hemlig grupp på Facebook där ”allt” händer
🔆 Livesändningar med mig varje vecka
🔆  Q & A två gånger/månaden
🔆 Webinar varje månad med olika gäster som alla talar om intressanta ämnen
🔆 Möjlighet att interagera med mig och alla andra medlemmar
🔆 Inspiration via mejl
🔆 Och annat som kan tänkas vilja skapas

Nedan kan du läsa mer om innehåll och upplägg.

Du betalar alltså enbart 178 kr/ månaden, den första månaden är gratis. Pengarna dras först månad två, och du kan avsluta ditt konto när du vill. 

Skulle du ha några frågor så är du givetvis välkommen att höra av dig med dem. Allt gott åt dig på din resa, oavsett om du väljer att vandra med mig en bit eller ej. 

/Kathja 

Bli medlem för 178 kr/månaden, den första är GRATIS

Ja tack!

Kategorier

Alla kurser är indelade i tre kategorier. "Grundkurs" - där de som är bra att börja med finns. "Fördjupningskurserna" - där finns dem du kan ta efter att du har gått Omskapa ditt liv. "Paper" innehåller kortare texter för alla nivåer. Och "Övrigt" där du finner livsändningar och webinar

Bli medlem för 178 kr/månaden - första gratis

Registrering