Bli medlem för 178 kr/månaden, den första är GRATIS

Ja tack!

Livsdesign4u - medlemsportal

Välkommen in i gemenskap och medvetet skapande

För dig som är intresserad av att utforska vem du är bortom dina begränsande föreställningar har jag skapat en samlingsplats med allt du kan behöva till hjälp. Det är personlig utveckling på på alla plan och långt bortom det mesta annat. 

En safe zone för utforskandet av vad du i sanningen är  – denna fusion av ande, kropp och själ.  Du har här tillgång till mig, alla mina kurser, en hemlig Facebookgrupp enbart för medlemmar, livesändningar med mig, webinar med gäster och mycket, mycket, mer. Allt tar du del av i din egen takt och när det passar dig. Hur kan det bli bättre än så?

Vår vision är att bidra till hållbarhet och lätthet.  Mitt bidrag är att inspirera, och hjälpa, dig bortom dina begränsande föreställningar. Min mission och drivkraft är att fler ska välja sig själva, våga stå sanna och göra sina röster hörda. Att inspirera människor till att skapa sina liv i medvetenhet och lätthet.

Nedan kan du läsa mer om innehåll och upplägg.

Du betalar bara 178 kr/ månaden, den första månaden är gratis, men du behöver skriva in ditt kort redan första gången. Pengarna dras först månad två, och du kan avsluta ditt konto när du vill. 

Skulle du ha några frågor så är du givetvis välkommen att höra av dig med dem. Allt gott åt dig på din resa, oavsett om du väljer att vandra med mig en bit eller ej. 

/Kathja

Kategorier

Alla kurser är indelade i tre kategorier. "Grundkurs" - där de som är bra att börja med finns. "Fördjupningskurserna" - där finns dem du kan ta efter att du har gått Omskapa ditt liv. "Paper" innehåller kortare texter för alla nivåer. Och "Övrigt" där du finner livsändningar och webinar

Innehåll

Visa alla kurser Alla kurser

Bli medlem för 178 kr/månaden, den första är GRATIS

Ja tack!